Ενημέρωση

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Πειραιάς, 19/06/2024

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (Π.Ο.Ε.Μ.)  εκφράζει την αμέριστη στήριξή της προς τους εργαζόμενους της Λάρκο, οι οποίοι συνεχίζουν με αφοσίωση και αποφασιστικότητα τις κινητοποιήσεις τους. Ειδικότερα, προγραμματίζουν Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Η ΠΟΕΜ στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσπάθειάς τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους. Ενισχύει επίσης τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των Εργατικών Κέντρων, καλώντας τους εργαζομένους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους συμμετέχοντας στο αυριανό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.  Η παρουσία και η στήριξή τους είναι ζωτικής σημασίας για την ενδυνάμωση του αγώνα και την προώθηση των κοινών στόχων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας στη Λάρκο και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης. Η Λάρκο πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με τις ρεαλιστικές και βιώσιμες προτάσεις των εργαζομένων της, οι οποίες έχουν ως στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της επιχείρησης, διασφαλίζοντας παράλληλα τα εργασιακά δικαιώματα και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Η ΠΟΕΜ καλεί όλους να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων της Λάρκο και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την αυριανή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, συμβάλλοντας έτσι στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον.

ΠΟΕΜΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ