Ενημέρωση

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η Π.Ο.Ε.Μ. εκφράζοντας όλους τους Εργατοϋπάλληλους του Κλάδου του Μετάλλου, συμπαραστέκεται και στέκεται αλληλέγγυα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Όπως και με τις δασικές πυρκαγιές, έτσι και τώρα δεν υπήρξε καμιά προετοιμασία, καμία πρόληψη και τα ελλιπή αντιπλημμυρικά έργα στην περίπτωση της καταιγίδας «Daniel» κατέρρευσαν σαν «χάρτινος πύργος», αν και είχαμε το παράδειγμα του «Ιανού».

Το στοίχημα πλέον είναι η επόμενη μέρα. Κινήσεις όπως αυτή του καθορισμού ανώτερης τιμής πώλησης της 6άδας εμφιαλωμένου νερού στα 2,50€ αντί του 1,50 – 1,70€ που πωλούνται κανονικά στα σούπερ μάρκετ, νομιμοποιούν την αισχροκέρδεια, αφού το απαραίτητο νερό στους πληγέντες πωλείται πλέον στην ανώτερη τιμή.

Τέτοιες πολιτικές ακόμα και στα απαραίτητα για την επιβίωση των συνανθρώπων μας, δεν μας κάνουν αισιόδοξους για την επόμενη μέρα.

Οι μεταλλεργάτες με όλες μας τις δυνάμεις θα σταθούμε πλάι στους συνανθρώπους μας. Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο!

Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας να συνδράμουν έμπρακτα στις πράξεις αλληλεγγύης που συντονίζει η Ομοσπονδία μας, καταθέτοντας χρηματικό ποσό για την αγορά αναγκαίων αγαθών στην Τράπεζα EUROBANK στον λογαριασμό: 0026-0202-33-0101021418 (IBAN: GR4402602020000330101021418)     με την αιτιολογία «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ».

Επίσης, τα Σωματεία μέλη μας εάν θέλουν μπορούν να παρέχουν απευθείας την οποιαδήποτε βοήθεια στους πληγέντες.

Π.Ο.Ε.Μ.