Ενημέρωση

31ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.Ε.Μ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

4/5/2023

Προς
Σωματεία Μέλη ΠΟΕΜ

ΘΕΜΑ- 31ο Τακτικό Συνέδριο ΠΟΕΜ 6-7 Μαίου 2023
Ξενοδοχείο NOVOTEL Αθήνα

Συνάδελφοι,
Με την υπ΄αριθμ.3512/28.3.23 επιστολή μας, σας ενημερώναμε ότι το 31ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου NOVOTEL, οδός Μιχαήλ Βόδα , τηλ. 2108200700 στις 6 και 7 Μαίου 2023.
Οι εκτός Αττικής σύνεδροι θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο από της 5ης Μαίου 2023, το απόγευμα.
Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν το Σάββατο 6 Μαίου 2023 – και η προσέλευση των συνέδρων από τις 08:00 της 6ης Μαίου.
Απαραίτητα οι Αντιπρόσωποι σύνεδροι να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα
Σε περίπτωση που υπάρχουν μεταβολές στη σύνθεση των αντιπροσώπων σας να σταλούν έως το Σάββατο 6 Μαίου .
Στο Συνέδριο θα δοθεί η δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής συνέδρων. Όσοι σύνεδροι θα κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας, αντί της φυσικής παρουσίας τους στον τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου, καλούνται να το δηλώσουν άμεσα, γνωστοποιώντας ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, κινητό τηλέφωνο, e-mail και οργάνωση από την οποία συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι στο Συνέδριο της ΠΟΕΜ.Στους αντιπροσώπους που θα δηλώσουν εξ αποστάσεως συμμετοχή θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.
Υπενθυμίζουμε ότι:
Oποιαδήποτε δαπάνη για ποτά ή φαγητά στο ξενοδοχείο, (εκτός αυτών που προσφέρει η ΠΟΕΜ, θα βαρύνουν αποκλειστικά τους συνέδρους.
Οι εκτός Αττικής σύνεδροι προκειμένου να πληρωθούν τα οδοιπορικά τους θα πρέπει να φέρουν αποδείξεις βενζίνης ή μέσων μαζικής μεταφοράς ,αεροπλάνο, τραίνο, ΚΤΕΛ) , επίσης θα πρέπει να έχουν τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογ/σμου προκειμένου να κατατεθούν τα χρήματα από την ΠΟΕΜ.
Τα σωματεία να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους συνέδρους του χώρου τους.

Για την Ε.Ε της ΠΟΕΜ
Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

Π.Δούκας Μ.Κοντιζάς