Ενημέρωση

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 27/7/2021

Προς:

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ

Συνάδελφοι ,

Με αφορμή την πραγματοποίηση της συναυλίας αλληλεγγύης για τη ΛΑΡΚΟ, που πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μαζί με τα Σωματεία των εργαζομένων, θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, όλους τους εργαζόμενους σε αυτήν, για τον αγώνα που έχουν δώσει όλον αυτόν τον καιρό και που συνεχίζουν να δίνουν, έναν αγώνα για την διατήρηση της, την ενιαία λειτουργία της, την διατήρηση των θέσεων εργασίας με ό,τι δικαιούνται οι παλιοί και οι νέοι εργαζόμενοι σε αυτήν.
Έναν αγώνα όχι εύκολο, αλλά που παρ΄όλες τις δυσκολίες του, έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα που είναι το εφαλτήριο για τη συνέχισή του μέχρι την τελική νίκη.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε δίπλα σας, σε κάθε σας ενέργεια και κινητοποίηση οποιασδήποτε μορφής για την προάσπιση των κεκτημένων των εργαζομένων, για την ανταμοιβή του μόχθου χρόνων στην επιχείρηση.

Με χαρά θα παραστούμε στην συναυλία της Πέμπτης 29 του Ιούλη και, μέσα και από τη μουσική να ενωθούμε για αυτόν τον ιερό σκοπό, για την συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης, για τη διασφάλιση της δουλειάς, της ζωής των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Συναδελφικά

Π.Ο.Ε.Μ.