Ενημέρωση

Η ΠΟΕΜ ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14/9/2020

Η ΠΟΕΜ μετά την σύσκεψη με τα σωματεία της Αμυντικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας που πραγματοποίησε, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Ν.Παναγιωτόπουλο για άμεση συνάντηση μαζί του, προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι στρατηγικής σημασίας για την άμυνα της χώρας βιομηχανίες μας.
Όπως , για την έλλειψη επενδυτικών και παραγωγικών προγραμμάτων, για την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων, τη μη υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Πρέπει να απαντηθεί ,τι θα γίνει με τη μη καταβολή του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος, το ενιαίο μισθολόγιο, τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με τη καταβολή των δεδουλευμένων και την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών, με τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Οι απόψεις και οι θέσεις μας είναι τεκμηριωμένες, ζητούμε από την πολιτεία την άμεση λύση των προβλημάτων, προκειμένου να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί η λειτουργία των Βιομηχανιών Αμυντικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, οι οποίες διαθέτουν και τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό προς όφελος της Εθνικής ΄Αμυνας της χώρας.
Π.Ο.Ε.Μ