Ενημέρωση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

Προς:
Τα Σωματεία – Μέλη της Π.Ο.Ε.Μ.

Συνάδελφοι,

΄Υστερα από το μεγάλο πλήγμα του κορωναϊού που εξαπλώθηκε σε παγκόσμια κλίμακα και δυστυχώς και στην πατρίδα μας, καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους, τους συγγενείς και φίλους να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από την Πολιτεία και να τα εφαρμόσουν πιστά.
Η κατάσταση είναι σοβαρή και συνιστά όχι πανικό αλλά σύνεση και πειθαρχία προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος και απώλειες.
Από την άλλη μεριά, σε κάποιους κλάδους και εργασιακούς χώρους γίνονται προσπάθειες και κινήσεις από την εργοδοσία καταστρατήγησης των εργασιακών δικαιωμάτων μετατρέποντας αυτήν την κρίση της πανδημίας σε κρίση οικονομική.
Σε περίπτωση που υπάρχουν τέτοια συμβάντα στον εργασιακό σας χώρο σας καλούμε να μας ενημερώσετε προκειμένου να ασκήσουμε παρέμβαση σε όποια αρμόδια αρχή ή φορέα είναι αναγκαίο.

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας παραμένουν ανοικτά και λειτουργούν κανονικά.

Με υπομονή, σύνεση και εφαρμογή όλων των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία για να επιστρέψουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς και στις διεκδικήσεις του κλάδου μας.

Συναδελφικά

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Μ.