Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Π.Ο.Ε.Μ συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής και στέκεται αλληλέγγυα και παρούσα στον αγώνα που δίνουν προκειμένου να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την εταιρεία.

Η Διοίκηση αυτής της ιστορικής βιομηχανίας σιδήρου έχει προβεί σε γενική στάση πληρωμών και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε εργασιακό και οικονομικό αδιέξοδο.
Με την δίωρη στάση που πραγματοποίησαν στις 11/6 και τον συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου, με την παρουσία της Ομοσπονδίας μας, έστειλαν έντονο μήνυμά διαμαρτυρίας στην εργοδοσία της εταιρείας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποκατασταθεί τουλάχιστον το ζήτημα της μισθοδοσίας τους.

Παρ΄όλα αυτά, συνεχίζει η εταιρεία να μην λειτουργεί.
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς είδη πρώτης ανάγκης, με άμεση απειλή και για σταμάτημα των μέσων μεταφοράς του προσωπικού, μετατρέποντας με αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες την καθημερινότητά των εργαζομένων σε Γολγοθά.

Δηλώνουμε για ακόμη μία φορά την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους, είμαστε και θα είμαστε στο πλάι τους στις μάχες που δίνουν και καλούμε την εργοδοσία της εταιρείας αλλά και τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας, άμεσα να δώσουν λύση σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του εργοστασίου με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζομένους του.

Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από τα κέρδη και τις ζημιές.

Π.Ο.Ε.Μ.