Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 26/7/2018 

                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

     Η ΠΟΕΜ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τον τραγικό απολογισμό ύστερα από τις πυρκαγιές στην Αττική, για τους δεκάδες ανθρώπους που έχασαν άδικα τη ζωή τους, που αναμετρήθηκαν με την πύρινη λαίλαπα και τους πήρε μαζί της.

Η αργοπορία, η αδιαφορία, η απροετοίμαστη για άλλη μια φορά κρατική μηχανή, συνέβαλλαν στο να έχουμε μία εκατόμβη νεκρών.

Πόσα ακόμη θύματα θα πρέπει να θρηνήσουμε σε αυτόν τον τόπο για να γίνουν τα αυτονόητα;

     Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους μέσα από τα αποκαϊδια που άφησε η φωτιά, χάνοντας τα σπίτια τους, τα νοικοκυριά τους, τις περιουσίες τους.

     Ζητάμε από την Κυβέρνηση άμεσα να μεριμνήσει για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται χωρίς στέγη, να σταθεί πλάι τους και να αποκαταστήσει όσα άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.

Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο και τεράστια χρειάζεται να είναι και η συμβολή των κυβερνώντων σε αυτήν την απίστευτη καταστροφή.

     Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τα Σωματεία – μέλη μας να βοηθήσουν, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας τους πληγέντες, γιατί αυτή η καταστροφή μας αφορά όλους και όλοι χρειάζεται να σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την ανείπωτη τραγωδία.  

    

 

                                   Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Μ.