Ενημέρωση

ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ THYSSEN KRUPP ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

     ΟΙ  ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ  ΤΗΣ  THYSSEN KRUPP ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

 

      ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

 

 

 

Η Γερμανική εταιρεία  Τhyssen  Krupp , ιδοκτήτρια  των  Ναυπηγείων Σκαραμαγκά  με μια προκλητική  ανακοίνωση της χθες  21/9/09, γνωστοποίησε  την μονομερή  καταγγελία  της Σύμβασης  ολοκλήρωσης  και παράδοσης  στο Π/Ν των 3 νέων  υποβρυχίων τύπου 214.

 

Η απόφαση αυτή  εν μέσω προεκλογικής  περιόδου   χαρακτηρίζεται   άκρως   εκβιαστική  και εχθρική  για τους εργαζόμενους  και την ελληνική κοινωνία,  υπονομευτική και αλλοπρόσαλλη  για το μέλλον των Ναυπηγείων.

 

Οι Γερμανοί  ιδιοκτήτες  ανέλαβαν ένα Ναυπηγείο  πρότυπο  με τέσσερις  δραστηριότητες  και το έχουν φθάσει  σήμερα σε άθλια  κατάσταση, χωρίς παραγωγικό έργο σε καμιά από τις  τέσσερις  δραστηριότητες.   

Μάλιστα  μετέφεραν την δραστηριότητα  του τροχαίου υλικού  σε έναν δικό τους Αχυράνθρωπο ο οποίος εδώ και  5 μήνες  έχει απλήρωτους τους 170 εργαζόμενους .

 

Καταγγέλλουμε  την επικίνδυνη  για το μέλλον των    Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Γερμανική εταιρεία Thyssen Krupp.

Καλό είναι  να  καταγγείλουν  οι ίδιοι την δική τους  καταστροφική παρουσία  στο μεγαλύτερο Ναυπηγείο της χώρας μας  αλλά  και της Μεσογείου.

 

Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι .

Εμείς  όλοι μαζί- ΠΟΕΜ και Σωματείο Εργαζομένων  Ναυπηγείων Σκαραμαγκά- θα αγωνιστούμε  για  ένα ενιαίο Ναυπηγείο, δυνατό, παραγωγικό  με το σύνολο του προσωπικού που θα συμβάλλει  στη Βιομηχανική και  Ναυπηγική

Ανάπτυξη της πατρίδας μας.

 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

 

                   Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΠΟΕΜ